TT Ads

Før du begynner å lete etter gardiner er det greit å ha en viss idé om hvilke gardiner du ønsker deg. Gardiner passer inn i mange forskjellige omgivelser. Vi har laget en enkel guide som vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite om gardiner. Forhåpentligvis vil denne informasjonen være til god nytte når du skal handle gardiner.

1. Hvordan måle gardiner

Når du skal handle gardiner er det svært viktig at du har alle målingene riktig. Hvis du gjør feil målinger vil ikke rommet se særlig bra ut. Du kan måle gardinene enkelt ved å følge disse fem stegene:

1. Finn ut av teknikken for montering

2. Finn ut lengden på gardinstangen

3. Bestem deg for gardinens lenge

4. Mål for lengde

5. Mål for bredde

2. Hvordan montere gardiner

Før du starter med å henge opp gardiner er det viktig at du vet hva du skal gjøre. Det er ikke vanskelig å montere gardiner, men det krever litt forberedelse. Her er fem enkle steg du kan følge:

1. Marker hvor brakettene skal være

2. Drill hullene

3. Skru inn brakettene

4. Fest gardinene til stangen

5. Plasser stangen i brakettene

3. Beste type gardiner for rommet ditt

Det er enkelte gardiner som passer best for noen spesifikke rom. Lengre gardiner passer ofte bra til soverom og stuer. Dette funker som regel ikke like bra på kjøkken. På kjøkken er det vanlig å bruke kortere gardiner.

4. Handle gardiner online

Det er vanlig å kjøpe gardiner online. Det er et bredt utvalg av gardiner, så du vil garantert finne noe du liker. På dekoria.no kan du finne et bredt utvalg av lift- og rullegardiner. Der kan du i tillegg finne klassiske gardiner. Forhåpentligvis var dette informasjonen nyttig for deg når du skal kjøpe gardiner.

TT Ads