TT Ads

Å bygge et nytt badeværelse er en stor beslutning, enten du skal renovere ditt nåværende eller du skal bygge et nytt. Å bygge et badeværelse er relativt dyrt sammenlignet med antall kvadratmeter du skal bygge på. Aubo har flere erfarne konsulenter som kan assistere deg igjennom prosessen, med valg av materialer, plassering av for eksempel toalett og håndvask og så mye annet. Valg av nytt badeværelse blir som regel tatt på bakgrunn av flere forskjellige faktorer, hva er ditt budsjett, hvor stort skal badeværelset være, er det et bestemt design som appellerer til deg, hvilke materialer ønsker du og bruke, og hvor skal toalettet stå. Dette er bare noen av de mange spørsmål man kan sitte med når man skal i gang med prosessen om å bygge et nytt badeværelse. Aubo har som felles mål å sørge for at du får den beste opplevelsen igjennom prosessen av valgmuligheter til ditt nye badeværelse.

 

Det er viktig når man velger å bygge et nytt bad, at man har overveid hvilke behov det nye badeværelse skal dekke. Det er for eksempel stor forskjell på behovet for en barnefamilie versus en familie uten barn. Lag en liste over de behov ditt bad skal dekke, det er en god måte å komme i gang med prosessen på, her får du nemlig kartlagt flere ting som kan spille inn på valget av materialer, eller plassering av de forskjellige baderomsmøbler. Ta det design du ønsker med i betraktning når du finner ut de behov ditt nye bad skal dekke, noen ønsker en åpen minimalistisk løsning, mens for andre er det viktigste at det er en praktisk planløsning og masse oppbevaringsplass. Husk at du nok ikke vil renovere eller bygge et nytt bad innenfor de neste mange år, så gjør det riktig fra start, da vil du få stor glede av ditt nye bad i mange år fremover.

 

Hvor mye oppbevaringsplass er det behov for?

Behovet for oppbevaring er forskjellig fra familie til familie og person til person. Som utgangspunkt er det en god idé å ha godt med oppbevaringsplass i ditt nye badeværelse, men det er flere andre faktorer som er avgjørende for hvor mye du skal ha i ditt nye bad. Kikk på boligen i helhet, hva har du som skal oppbevares på ditt badeværelse, skal du kun ha håndklær og toalettartikler. Har du din vaskesøyle på badeværelset kunne det kanskje være en idé med en innebygget vasketøyskurv, eller et skap til vaskepulver og skyllemiddel. Aubo står tilgjengelig for deg til å kartlegge ditt oppbevaringsbehov, og samtidig gi råd om forskjellige løsninger, eller baderomsmøbler som vil dekke nettopp ditt behov. Det kan være en god idé å se flere løsninger, snakk med venner og familie om hva de savner i sitt eksisterende bad, og ta disse svar med i betraktning og snakk med din konsulent hos Aubo, utrykk dine tanker og sørg for at dere er på samme spor, på denne måte vil Aubo kunne gi deg en trygghetsfølelse og et overblikk over prosessen når du designer ditt nye drømmebad.

TT Ads