TT Ads

Sengerammer kommer i alle mulige typer og størrelser. Den er kanskje ikke i kontakt med kroppen og har derfor ingen direkte innvirkning på nattesøvnen. På en annen side er det en viktig del av sengen, idet den rent fysisk holder sengen oppe. Sengerammer kan man få i mange unike materialer slik som plast, metall og tre. Det handler rett og slett å velge den typen som passer best inn i ens eget soverom. Se mer på sengerammer.no for å lese om alle de ulike sengerammetypene.

Sengerammens funksjoner

Sengerammen skal ramme inn sengens sentrale del. Dette er selve madrassen. Det finnes ulike type måter å gjøre dette på. For eksempel har man sengerammer med mulighet for oppbevaring. Det er godt alternativ om man har et mindre soverom og trenger ekstra plass til klær og annet. Ikke minst skal sengerammen gi et helhetlig inntrykk av rommet ditt. Pass derfor på å velge en sengeramme som matcher med resten av stilen i rommet ditt. Det vil sørge for en behagelig atmosfære når man entrer rommet.

Karlsson Bøk Sengeramme

En av sengerammene man kan velge er en type av massiv bøk. Materialet tåler mye og har derfor en lang holdbarhet. Treet er lagt i olje, hvilket sørger for en god beskyttelse. I tillegg gjør det at treet holder seg pent lenge. Treet er veldig flott å se på og fremhever sengestrukturen. Dermed blir sengerammen litt ekstra pen å se på.

Limfjorden sengeramme

Denne sengerammen har et utrolig flott design og passer til de fleste soverom. Den stilrene sengerammen er inspirert av fransk bonderomantikk, hvilket kan mikses med mange ulike stiler i et soverom.  Ikke minst er rammen funksjonell, idet den er utstyrt med to store skuffer under sengen. Det hjelper med å holde soverommet ditt ryddig. I tillegg er det et praktisk sted å oppbevare sengetepper og puter når man skal sove om nettene.

TT Ads