TT Ads

Det kule med en backpacker reise er at du kan oppdage verden med kun dine aller viktigste ting og utstyr samlet i én ryggsekk, og du kan komme forholdsvis langt for lite penger. Det kan noen ganger være tungt å reise som backpacker, men på den måte får du den mest autentiske reiseopplevelse. Og dét er en opplevelse du aldri vil glemme.

Du kan faktisk reise rundt i hele verden med bare ryggsekken din. Så hvor skal du starte? Hos Adventureno kan du sette sammen alle dine reisedrømmer til et backpackereventyr, som både inneholder kultur, byliv og natur.

Hvordan du blander ditt valg av reisedestinasjoner og aktiviteter, er helt opp til deg. Opplev det berømte tempelet Angkor Wat i Kambodsja, utforsk jungellivet i Ecuador, dykk med havskilpadder på Maldivene, fang bølgene med et surfebrett i Australia, bestig Kilimanjaro i Tanzania eller vandre ved Grand Canyon i USA.

Du behøver ikke å dra på backpacker reise alene. Det kan være mange fordeler ved å bestille reisen, og de opplevelser du ikke vil gå glipp av, på forhånd sammen med en gruppe. Du slipper å bekymre deg om å planlegge praktiske ting som transport, overnatting og mat. Derutover krever flere aktiviteter på en backpacker reise (f.eks. trekking og dykking), at du overvinner både psykiske og fysiske grenser. Fellesskapet og samholdet på en gruppereise kan for mange være nettopp det som skal til for å overvinne disse grensene.

Som du kanskje har funnet av, er det mange muligheter når du reiser som backpacker. Det kan være stor forskjell på værforholdene og utstyr som du trenger å pakke i sekken, Adventureno veileder deg i hvilket utstyr du behøver, og gir andre råd for å en fantastisk opplevelse som backpacker.

Hvis du enda ikke er helt sikker på hvordan du skal sette sammen din backpacker reise, så gir Adventureno deg en masse backpacker inspirasjon.

TT Ads