TT Ads

Billigbilpleie.no tilbyr deg flere gode produkter til din bil. Vedlikehold av billakken kan forlenge din bils levetid med flere år, da sjansene for rust og erosjon minskes ved en god og tett lakk. Uansett om du har utført en reparasjonslakkering, en hellakkering eller om du har en helt ny bil er du nok interessert i at glansen i din lakk skal holde lengst mulig. På billigbilpleie.no finner du flere gode produkter som vil passe godt til din bil. Hjemmesiden er oversiktlig og lett å navigere rundt i, dette gjør det lettere for deg å få tak i akkurat de produktene du søker til behandlingen av din bil.

Nye og nylakkerte bilder burde rengjøres med mildt såpevann og etterfølgende tørkes hvor man også legger et tynt lag med flytende voks på for å forsegle lakken. En gang om året kan det være en god idé å vaske bilen med sterkere vaskemidler, dette for å fjerne alle resten av vinterens salt, sand og grums. Etter bilen er vasket, følger man samme prosedyre som når den rengjøres med mildt såpevann. Du kan vaske med enten svamp, filler eller hanskebørste, husk å gå over med et pusseskinn helt til sist. Ofte kan det være en riktig god idé å gi din bil en forebyggende voksbehandling i tidlig høst, dette er for å beskytte din bil best mulig mot vinterens sand og salt, som kan forårsake rust og erosjon på din bil.

Hvis du skal ha fjernet gammel voks er ikke sterke vaskemidler nok. Dersom du har gammel voks du ønsker fjernet for eksempel i sammenheng med en lakkreparasjon er du nødt til å benytte deg av en silikonfjerner. På billigbilpleie.no er det flere forskjellige silikonfjernere å velge imellom, som typisk ligger på rundt 100 kroner.

Billig bilpleje tilbyr deg en spesial tilpasset billakk, designet etter akkurat de ønsker du måtte ha, da de har sitt eget profesjonelle blandingsanlegg, samtidig som de erfarne ekspedienter står klare for å rådgive og veilede deg.  Dette gjør at du som kunde vil få den best mulige opplevelse som kunde hos billigbilpleie.no.

TT Ads