TT Ads

Når barnet er under 3 år så er det stort sett ganske lett og finne ut av det med seng. Etterhvert som barnet vokser fra baby til smårolling så vil i de fleste tilfeller en madrass i memoryskum være nok for og gi barnet den støtten som er nødvendig. Men som barnet blir eldre og veier mer så vil det også komme et behov for skikkelig støtte når det sover. Det er her at foreldre burde begynne å tenke på og investere i en skikkelig seng med ordentlig støtte. Klikk her.

God søvn er også viktig for barn

Noen foreldre undervurderer kanskje viktigheten av en skikkelig seng til sitt barn. Man skal jo huske at et barn er under fryktelig mye vekst, som krever at ryggen kan følge med i utviklingen av kroppen. Det er nemlig viktig at ryggsøylen ligger så rett som mulig når man sover, slik at man unngår unødvendig press på den. Ligger man feil over mange går så kan dette resultere i smerter i rygg og nakke, noe som kan påvirke barnet.

Man skal selvfølgelig huske at gode senger er også dyre. Derfor kan det lønne seg og kjøpe en seng som barnet kan sove i, i mange år. Et godt kjøp kan være en rammemadrass. Denne type seng består av en ramme med en innebygd madrass som er bygget opp av enten multipocket-fjærer eller pocket-fjærer. Med de fleste rammemadrasser så medfølger det en overmadrass slik at barnet får ekstra god komfort og støtte til ryggen. Man bør sørge for at både madrassen og overmadrassen heller mot den feste siden, da en for myk seng vil gjør at barnet synker ned og får en ryggstilling som legger press på ryggsøylen. Dessuten er en rammemadrass forholdsvis enkel å sette opp, da det som regel bare er og skru på de 4 benene som medfølger.

TT Ads