TT Ads

Denne artikkelen er en betalt annonse.

God orden i skuffer og skap kan hjelpe deg med å få bedre oversikt i hverdagen, og enkle merkelapper kan bidra til at ulike kasser og bokser blir til ryddige og oversiktlige hjelpemidler. Samtidig koster gode merkelapper og etiketter ikke spesielt mye, og de kan hjelpe deg med å skape god orden i oppbevaringsløsningene du allerede har hjemme.

Merker som er tilpasset behovet

Til merking av store og små ting i hjemmet kan det være fornuftig med selvklebende etiketter, selv om det også finnes en mengde andre merkelapper å velge mellom. Det er selvfølgelig også mulig å bruke en enkel etikettprinter til å skrive ut skreddersydde etiketter, det kan være et godt komplement til ferdige etiketter du kjøper på nett.Hvordan du skal merke store og små ting vil selvfølgelig være avhengig av den unike situasjonen i akkurat ditt hjem. Som hovedregel handler det om å merke ting som kan skape usikkerhet når du rydder, da er det utmerket å ha en enkel merking som gjør at du finner ut av det med et øyekast.

Det er alltid lurt å selge, gi bort og resirkulere

Selv om du kan komme veldig langt med merking, er det også greit å prøve å fjerne store og små ting som du ikke trenger i hverdagen. Begynn gjerne med å selge ting som kan ha en verdi for andre, det kan være at du har noen kroner i skuffer og skap. Videre kan du gi bort det som kanskje ikke kan selges, men som fortsatt kan være nyttig for noen andre. Helt til slutt er det også fornuftig å gjenvinne og resirkulere det som verken kan selges eller gis bort.Med god orden i skuffer og skap er du helt enkelt godt på vei mot en enklere og mer oversiktlig hverdag, uten at det vil koste deg en formue.

TT Ads